Uitnodiging bedrijfsbezoek

Kim Wester | Oostzaan. August 02, 2018

"Van ‘papieren tijger’ naar digiale registraties”, De eerste ervaringen van de omzetting van papieren registraties naar gedigitaliseerde kwaliteits- en CCP registraties. Hoe gaat Primus Wafer Paper hiermee om?” Vrijdag 28 september 2018 09.00 – 13.30 uur Plaats: Primus Wafer Paper BV, Ambacht 8, 1511 JZ Oostzaan

Achtergrond

Meer en meer schakelen voedingsmiddelenproducenten over van papieren registraties naar digitale registraties van kwaliteitsgegevens en CCP’s. Doel daarbij is om de ‘papieren tijger’ te elimineren en overzichtelijke registraties te verkrijgen waarbij traceability ook beter en sneller verloopt. Veel MKB-bedrijven worstelen met dit thema.

De PAVO organiseert een bedrijfsbezoek bij Primus Wafer Paper BV, specialist en marktleider sinds 1916 in de productie van eetpapier op basis van op aardappelzetmeel.

Het bedrijfsbezoek zal in het teken staan van hun aanpak met betrekking tot de implementatie van digitale kwaliteitsregistraties en de valkuilen welke ze hierbij tegen komen.

De bijeenkomst is bedoeld voor managers uit de voedingsmiddelenindustrie, die kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Programma

 

09:00 – 09:30 uur          Ontvangst

09:30 – 09:45 uur         Opening en introductie van het onderwerp 

Twan Haasen, Stichting PAVO

Introductie Stichting PAVO en het thema digitale registraties.

09:45 – 10.15 uur          Introductie Primus Wafer Paper BV

Hajo Vlutters, Algemeen Directeur Primus Wafer Paper BV.

Wouter Smits, commercieel directeur Primus Wafer Paper BV.                            

10:15 – 10:45 uur          Inleiding Provelu aangaande mogelijkheden digitale registraties en audits

Spreker Provelu, (nog te benaderen) 

Provelu ontwikkelt software die bedrijven helpt hun kwaliteitsgegevens digitaal te registreren. Ook is er een programma ontwikkeld voor het uitvoeren van interne en hygiene audits. Provelu licht de mogelijkheden van digitale registraties met Checkpro toe.

10:45 – 11:15 uur          Digitale kwaliteitsregistraties binnen Primus (incl. CCP’s, traceability gegevens en hygienerondes) middels een ipad  

Suzan Rijswijk, QESH Manager Primus Wafer Paper   

Suzan zal in haar inleiding ingaan op de ervaringen welke Primus Wafer Paper momenteel heeft met de implementatie van digitale kwaliteitsregistraties en hygiene audits in checkpro. Ook zal een inkijk gegeven worden in de valkuilen en de verbeterpunten welke hierbij ervaren worden.                        

11.15 – 11.30 uur       Pauze + voorbereiding rondleiding

11.30 – 12.30 uur       Rondleiding                                           

12.30 – 12.45 uur       Terugkoppeling en vragen aan Primus Wafer Paper BV

Twan Haasen, Stichting PAVO

12.45 – 13.30 uur       Sluiting en broodjeslunch aangeboden door Primus Wafer Paper BV

Aanmelding en informatie

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email door het invullen van het bijgevoegde aanmeldingsformulier en verzenden naar info@stichtingpavo.nl .

Ook kunt u dit ingevulde aanmeldingsformulier sturen naar Stichting PAVO, Vensestraat 70, 6599 AR Ven-Zelderheide of u aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl.

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 550 excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos.   Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar info@stichtingpavo.nl

Het gastbedrijf kan op basis van concurrentieoverwegingen aanmeldingen weigeren.