Aspirant Business Controler (Parttime 4 dagen)
HBO

Je werkt nauw samen onze Controller en HR Manager. Als Aspirant Business Controller werk je zelfstandig binnen onze organisatie. Je rapporteert direct aan de CFO. Binnen deze functie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen naar de “Financiële partner” van onze organisatie. Je kunt je ontwikkelen als volwaardig Controller van de Groep. In het kader van automatisering en efficiency ben jij continue bezig om te kijken hoe de (financieel) administratieve processen binnen de organisatie beter ingericht kunnen worden. In de dagelijkse praktijk houdt je bezig met crediteuren en debiteurenbeheer (correcte vastlegging en boekingen), voorbereiden van betalingen alsook het boeken van bankgegevens, bewaking van de financiële stroom, het opstellen en maken van diverse financiële (management) rapportages en het begeleiden en het voeren van de salarisadministratie. Je levert een bijdrage aan het (jaarlijkse) budgetproces en bewaking van de budgetten (controllers rol). Naar gelang jouw kennis en kunde wordt verwacht dat je in de toekomst gevraagd- en ongevraagd de interne partijen (het management) gaat adviseren op het financiële vakgebied, hierbij kun je denken aan mogelijke investeringsvoorstellen.

Over Primus Ouwel

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden.

 

Kwaliteit, voedselveiligheid en toenemende klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Wij zoeken jou!

Reageer snel

Wat je gaat doen

 • Business control taken als (financiële) analyses, budgettering en forecasting;
 • Management en financial reporting;
 • Volledige financiële administratie en boekhouding op het gebied van debiteuren en crediteuren;
 • Salaris- en verlofadministratie;
 • Het doen van verbetervoorstellen en het implementeren ervan;
 • Het ontwikkelen van de controllers werkzaamheden;

                                                             

Jouw profiel

 • Je beschikt over een financiële of bedrijfskundige MBO of HBO opleiding en daarnaast heb je MBO + of HBO werk- en denkniveau. Studerende Hbo’ers (deeltijd) worden ook gevraagd te reageren (studerend) met bij voorkeur een afgeronde financiële HBO opleiding of je bent studerend;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring met het voeren van een financiële administratie;
 • Je beschikt over uitstekende kennis van Excel (gevorderd niveau is een must);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS en het verder digitaliseren en inrichten van de processen;
 • Je bent zelf startend en zelfsturend;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: analytisch, constructief kritisch, resultaatgericht, communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment is onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Machteld Bakker. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Machteld Bakker, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-6164061. Solliciteren kan via mail: m.bakker@primuswaferpaper.com

 

Acquisitie is niet gewenst!