HR Adviseur
Parttime 24-32 uur

Wij zijn met spoed op zoek naar een HR Adviseur. Parttime werken 24-32 uur is mogelijk. Als HR adviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het meewerken en uitvoeren van het HR proces.

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is trots op dat de ouwelfabriek anno 1916 is ontstaan. ‘Primus’ levert traditioneel aan de bakkerij, koek, snoep en cakedecoratie-industrie en is daarmee uitgegroeid tot een internationale onderneming. Primus is wereldmarktleider op het gebied van dun en flexibel zetmeelpapier en exporteert naar ca 50 landen. Primus is toegewijd om dé voorkeurspartner van onze klanten te blijven en monitort continu het algehele proces om kwalitatieve producten te leveren met de beste service.

De afgelopen jaren heeft Primus Wafer Paper B.V. een uniek productieproces ontwikkeld. Door combinatie van zetmeelwetenschap, walsdroog- & chemische technologie-, biotechnologische-, en fysiologische kennis en inzichten, produceert Primus Wafer Paper B.V. hoogwaardig zetmeelpapier. De volgende stap is efficiëntere productie van hoogwaardige zetmeelpapier met verbeterde eigenschappen waardoor nieuwe innovatieve toepassingen tot de mogelijkheden gaan behoren. Denk hierbij aan intrede in de sector farmacie, land- en tuinbouw en de verpakkingsindustrie.

Primus Wafer Paper B.V. zit midden in een veranderproces van een productieorganisatie naar innovatie- & marktgerichte organisatie. Een uniek proces dat ze zichzelf opnieuw mag uitvinden en inrichten.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het meewerken en uitvoeren van het administratieve HR proces;
 • Zelfstandige personeelsadministratie en voorbereidende werkzaamheden t.b.v. de salarisadministratie;
 • Ondersteuning op het gebied van Werving & Selectie;
 • Het uitvoeren van casemanagement in samenwerking met onze arbodienst;
 • Het uitwerken van een HR- en personeelshandboek;
 • Eventueel het ondersteunen in uitvoeren van ontwikkel- en verbetertrajecten en daarmee samenhangend opleidingsmanagement;
 • Samenwerken met diverse stakeholders binnen de organisatie.                                               

JOUW PROFIEL

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Human Resources of bent studerend;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als HR Adviseur in een productieomgeving;
 • Je beschikt goede computervaardigheden;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS en het verder digitaliseren en inrichten van de HR processen;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: daadkrachtig, empathisch vermogen, resultaatgericht, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

ENTHOUSIAST?

Mail je schriftelijke sollicitatie, voorzien van motivatiebrief & C.V., naar hr@primuswaferpaper.com,
t.a.v. Isabelle Buitenom (HR Manager).

Heb je vragen bel dan 075- 616 40 61 en vraag naar de afdeling HR of mail naar hr@primuswaferpaper.com

 

LOCATIE

Oostzaan

BEN JIJ ONZE NIEUWE OPERATOR INPAK A

REAGEER DAN SNEL!