HR STAGE (4 TOT 5 DAGEN)
MEEWERKSTAGE

Volg jij een MBO niveau 4  studie of een HBO studie richting Human Resources? Zoek jij een meewerkstage? Kom dan stage lopen bij Primus Wafer Paper! We bieden een veelzijdige HR meewerk stage . In korte tijd bieden wij jou de ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling alsook jouw ontwikkeling op het gebied van HR. Je gaat een divers pakket aan taken krijgen waarbij je te maken krijgt met alle facetten van in-, uit en doorstroom. Daarnaast is er een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven.

Primus Wafer

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden.

Kwaliteit, voedselveiligheid en toenemende klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Ben jij onze HR Stagiair

Solliciteer snel!!

Wat je gaat doen

  • Het meewerken aan het (her) inrichten en uitvoeren van het administratieve HR proces. Hierbij kun je denken aan het implementeren en uitrollen van een HR (verlof) systeem en het opstellen van procedures en checklisten;
  • Ondersteuning op het gebied van Werving & Selectie. Zoals het verder ontwikkelen en tot uitvoering brengen van de eigen wervingsprocessen. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van vacatureteksten tot aan het inzetten van diverse (social) media;
  • Het ondersteunen op het gebied van casemanagement;
  • Het uitwerken van een HR handboek;
  • Samenwerken met diverse stakeholders binnen de organisatie.

 

Jouw profiel

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding richting Human Resourses en je bent minimaal een tweede jaars student. Dit is geen eindopdracht.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage (MBO of HBO) ;
  • Belangrijke competenties waarover je beschikt: communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Machteld Bakker, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-66164061of 06-14552876.

Reageer snel via m.bakker@primuswaferpaper.com

Locatie

Oostzaan