MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E) (mbo of hbo)
Meewerkstage
STAGIAIR(E)

Volg jij een MBO studie in de richting van Media (digitaal) & Communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende Online Marketing & Communicatie stage? Kom dan stage lopen bij Primus Wafer Paper! We bieden een veelzijdige meewerk stage in de (online) wereld van Primus Wafer Paper, waarbij je in korte tijd veel kunt leren en ontwikkelen op het gebied van e-Business (webshop), e-mail marketing & sales en webanalyse. Daarnaast is er een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven.

Over Primus Wafer Paper

Primus Wafer Paper is sinds 1916 producent van ouwel (beter bekend als “eetpapier”) en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel in meer dan 40 landen verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden (denk aan edible branding en bio-degradable packaging).

Wat je gaat doen

  • Het beheren van de Primus.Direct chat;
  • Creatie van relevante content en bijhouden van LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, etc;
  • Ondersteuning bij inzet van email marketing bij online-verkoop partners;
  • Meewerken op de afdeling Marketing & Sales, hiertoe o.a. klanten te woord staan;

                                                      

Jouw profiel

  • Je volgt een opleiding richting Marketing (digitaal) en Communicatie en/of Sales ;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage (MBO of HBO) ;
  • Belangrijke competenties waarover je beschikt: communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding. Enthousiast?

Voor meer informatie over de inhoud van deze stage, Wouter Smits (Commercieel Directeur). Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je solliciteren, dan kun je reageren via de sollicitatiebutton of je kunt mailen naar HR@primuswaferpaper.com ter attentie van Gerben Hoeve, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-6164061.

Locatie

Oostzaan

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?

Laat jezelf horen!