EN / DE

Medewerk(st)er Customer Service & Sales
(32,36 of 40 uur per week)

In deze rol ben jij (mede) verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van verkooporders, van ontvangst tot aflevering bij de klant (zowel binnen-als buitenland) en het afhandelen van klachten. Verder verwerk je klant-specifieke afspraken in het systeem en controleer je of de afspraken worden nagekomen. Je zorgt voor afstemming met de productie en planning zodat orders op de juiste wijze worden verwerkt en voldoen aan de klantvraag. Daarnaast heb je klantcontacten via mail en/of telefoon om new business te generen en zorgt dat potentiële klanten samples opgestuurd krijgen. Ook bouw je klantrelaties op en heb je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij events en beurzen.

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar producten verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei relevante mondiale trends waar de product propositie naadloos bij aansluit. De markt is volop in beweging en eetbaar papier is een product met allerlei nieuwe toepassingsmogelijkheden.

Kwaliteit, voedselveiligheid en toenemende klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Wat je gaat doen

 • Aannemen, invoeren en bevestigen van orders in Afas Online;
 • Afstemming met de productie en de planning inzake orders en eventuele bijzonderheden;
 • Afspraken en/of speciale acties inbrengen of overzetten van orders in/naar het geautomatiseerde systeem;
 • Afstemming met de klant om eventuele ontbrekende gegevens of afwijkingen in (standaard) bezorgtijden te bespreken;
 • Aanmaken en verzenden van orderbevestigingen;
 • Onderhouden van klantencontacten;
 • Bijhouden van bestanden met klantgegevens, verstrekken van informatie en opstellen van rapportages;
 • In ontvangst nemen en registreren van klachten, opschalen van regelmatig terugkerende klachten naar de leidinggevende;
 • Factureren van gereed gemelde verkooporders en het boeken van zendingen;
 • Het organiseren en regelen van transport en de daarbij behorende export documenten.

Jouw profiel

 • HBO denk en werk niveau;
 • Ervaring in transport en logistieke administratie is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels in woord en geschrift));
 • Goede computervaardigheden (MS office een vereiste & CRM is een pré)
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: commercieel ingesteld, resultaatgericht, communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele instelling, sterk in timemanagement en stressbestendig.

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Onze kernwaardes zijn 1) De klant is koning, 2) Direct goed, 3) Elke dag beter en 4) Samen Primus. Naast onze kernwaardes hebben we doelen gesteld die wij met Primus gaan bereiken. 
1) Future Proof (2021) - Reach for the moon (2022) en in 2023 Hit a Star.
Nieuwsgierig wat dit inhoud en ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur je c.v. en motivatie naar i.buitenom@primuswaferpaper.com of solliciteer via onderstaande button. Vragen mailen of mij bellen mag ook. Ben ik niet bereikbaar? Vraag dan naar Thomas den Hartog of naar Reina van der Meer. Het telefoonnummer is 075-6164061.

Salaris is marktconform en we hebben mooie arbeidsvoorwaarden! Bijvoorbeeld: een attentieregeling, 28 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en dan nog extra dagen die erbij kunnen komen, reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon werk van 0,19 ct netto en 0,11 ct bruto en nog een aantal zaken.

BEN JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERK(ST)ER CUSTOMER SERVICE & SALES

REAGEER DAN SNEL!