Medewerker Sales Binnen- en Buitendienst
HBO/ Fulltime

In deze rol ben jij (mede) verantwoordelijk voor het generen van new business. In het kader hiervan volg je zowel koude als warme leads op. Daarnaast verricht je telefonische acquisitie om new business te generen. Je zorgt dat potentiële nieuwe klanten eventueel samples opgestuurd krijgen. Je durft het aan om het product m.b.v. portfolio’s onder de aandacht te brengen bij mogelijke (grote) en bekende afnemers. Ook bouw je klantrelaties op, je presenteert het bedrijf op (internationale)  beurzen en volgt de verkregen leads van de beurzen.

Over Primus

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “marktleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en duurzaamheid. Er zijn allerlei relevante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met veel nieuwe mogelijkheden.

 

Kwaliteit, voedselveiligheid en hogere klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Wat je gaat doen

 • (Telefonische) acquisitie met als doel het genereren van new business;
 • Het omzetten van leads in business;
 • Het afstemmen van nieuwe verkooporders met de customerservice afdeling, zodat nieuwe verkooporders goed verwerkt worden en de juiste klantspecificaties worden afgestemd;
 • Opstellen, versturen en opvolgen van offertes;
 • Het binnenhalen van orders en mogelijkheden;
 • Je werkt nauw samen met de commercieel directeur, de teamleider cs & v en de medewerkers cs & s.

                                                             

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO richting Commercie en/of Accountmanagement ;
 • Goede communicatieve vaardigheden (Engels en Nederlands);
 • Je hebt circa 1 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de levensmiddelenbranch;
 • Je beschikt over een groot netwerk in de levensmiddelenbranch (bijvoorkeur in de wereld van de (industriële) bakkerijen;
 • Je bent in staat om plannen om te zetten in concrete acties: Belangrijke competenties waarover je beschikt: commercieel ingesteld, constructief kritisch, resultaatgericht, communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een assessment is onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Machteld Bakker. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Machteld Bakker, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-6164061.Solliciteren kan via m.bakker@primuswaferpaper.com

 

Acquisitie niet gewenst!