Operator Inpak (dagdienst)
MBO

Binnen ons team op de Inpak afdeling lever jij een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van onze inpakprocessen. Je bent na een inwerkperiode, verantwoordelijk voor de bediening van 3 inpakmachines (flowpackers) en je stuurt hierbij de productiemedewerkers aan. Je signaleert afwijkingen binnen het inpakproces en zorgt dat deze opgelost worden. Je controleert het proces op o.a. het toevoer proces, (kwaliteits) controles en het voldoen aan de juiste specificaties. Je ziet toe op het naleven van de geldende procedures en regelingen alsook op het gebied van veiligheid en spreekt hier je team op aan. Je denkt mee en werkt mee aan verbeterprocessen aan de lijnen en zorgt dat er structurele oplossingen komen. Je hebt oog voor de waarborging van de (eind) kwaliteit van ons gereed en ingepakt product. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verhogen van de output van onze inpakmachines.

Wat je gaat doen

 • Het bedienen van 3 inpakmachines;
 • Het verwisselen van stickerrollen en folies;
 • Het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles;
 • Het aansturen van de productiemedewerkers;
 • Het optimaliseren en het verhogen van de productiviteit van de lijnen;
 • Het oplossen van eerstelijns storingen;
 • Het schrijven en door ontwikkelen van werkinstructies;
 • Het overdragen van kennis aan collega’s;                                                             

Jouw profiel

 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding (bijvoorbeeld Procestechniek of Levensmiddelentechnologie) en/of aangevuld met een VAPRO B opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productie-omgeving;
 • Ervaring of affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie;
 • Analytisch sterk;
 • Communicatief vaardig;
 • Kwaliteits- resultaatgericht;

We bieden: Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een assessment is onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Enthousiast? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Machteld Bakker (HR Manager a.i.). Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren via HR@primuswaferpaper.com ter attentie van Machteld Bakker, HR Manager a.i..

Telefoonnummer 075-6164061of 06-14552876.

Over Primus

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “marktleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en duurzaamheid. Er zijn allerlei relevante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met veel nieuwe mogelijkheden.

 

Kwaliteit, voedselveiligheid en hogere klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Ben jij onze machine operator met kennis van inpakken??

Reageer snel!