Operator cq medewerker eindbewerking
Minimaal MBO-3 niveau

De Operator of medewerker is verantwoordelijk de één of meerdere deelprocessen van de afdeling (eind) bewerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een aantal productie hulpmiddelen/machines, zodanig dat de gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens de orders en specificaties worden opgeleverd.

Over Primus Wafer Paper

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar producten verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei relevante mondiale trends waar de product propositie naadloos bij aansluit. De markt is volop in beweging en eetbaar papier is een product met allerlei nieuwe toepassingsmogelijkheden.

 

Kwaliteit, voedselveiligheid en toenemende klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Ben jij onze nieuwe medewerker/operator Eindbewerking?

Wij maken graag kennis met jou!

Werkzaamheden op de afdeling eindbewerking (afhankelijk van functie, ervaring,opleiding) en inzetbaar op:

 • Bedienen van inpakmachines;
 • Verwisselen van stickerrollen en folies;
 • Uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles;
 • Bedienen en instellen van inpak-, lamineer- en snijmachines;
 • Oplossen van eerstelijns storingen;
 • Overdragen van kennis aan collega's;
 • Schoonmaak van omgeving en onderdelen machines volgens schoonmaakplan.                                         

Jouw profiel

 • Een afgeronde MBO opleiding, eventueel aangevuld met opleiding procesoperator A/B/C;
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands sprekend);
 • Je hebt ervaring op een afdeling eindbewerking en/of operator ervaring (inpak- , snij- of lamineermachine)
 • Basis computervaardigheden zijn gewenst;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: Positieve houding, accuraat, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel.

 We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Op de afdeling eindbewerking wordt op dit moment gewerkt in dagdienst, wel worden er avonddiensten ingezet indien de productie dit vraagt.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerben Hoeve. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Gerben Hoeve, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-6164061. Solliciteren kan via hr@primuswaferpaper.com