Operator (Proces)
Operator B/C

Binnen ons team lever jij als Operator een belangrijke bedrage aan ons productieproces Je houdt je bezig met het mengen, koken, drogen en produceren van ons product. In het kader hiervan ben jij (eind) verantwoordelijk voor het op juiste wijze in- en afstellen van de machines. Je werkt conform recepturen en procedures. Je verricht diverse kwaliteitscontroles (visueel, vochtgehalte en flexibiliteit). Je stelt werkinstructies op voor de nieuwe en oude processen en past waar nodig reeds opgestelde werkinstructies aan. Je bent in staat om afstand te nemen van het werkproces en goed te analyseren wat er binnen het proces gebeurd en hoe dit proces verbetert kan worden.

Over Primus Ouwel

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van ouwel en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden.

 

Kwaliteit, voedselveiligheid en toenemende klanteisen gaan een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. Het verankeren en door ontwikkelen hiervan in de bedrijfsvoering vanuit een kritische blik op zaken dient een hoge prioriteit te hebben. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit en het behalen van de gestelde doelen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij maken graag kennis met jou!

Wat je gaat doen

 • Het mengen, koken en drogen en produceren van ingrediënten tot eindproduct;
 • Het zelfstandig bedienen, ombouwen, controleren en bijsturen van machines volgens vastgelegde kwaliteits- en kwantiteitsnormen;
 • Het oplossen van eerstelijns storingen;
 • Het registreren en valideren van productie- en kwaliteitsgegevens;
 • Het schrijven en door ontwikkelen van werkinstructies;
 • Het overdragen van kennis aan collega’s;
 • Het actief deelnemen aan verbeterteams en meedenken over product- en procesontwikkeling/optimalisatie.                                             

Jouw profiel

 • Afgeronde Operator B of C opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productie-omgeving;
 • Ervaring of affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie;
 • Analytisch sterk;
 • Communicatief vaardig;
 • Kwaliteits-en resultaatgericht;
 • Bereid om te starten in de dagdienst en uiteindelijk inzetbaar voor 3- en/ of 5 ploegendienst.

We bieden: Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rian Boerrigter (HR-adviseur). Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Rian Boerrigter.

Telefoonnummer 075-6164061. Solliciteren kan per mail naar HR@primuswaferpaper.com