Procesoperator
(5-ploegendienst)

Ben jij een ervaren Procesoperator, zie je het zelfstandig bedienen van machines, het oplossen van eerstelijnsstoringen en het actief deelnemen aan verbeterteams als een uitdaging? Kom dan werken bij Primus Wafer Paper! We bieden je een uitdagende functie binnen de Bereiding, waar je volgens vastgelegde kwaliteits- en kwantiteitsnormen machines bedient, het proces controleert en bijstuurt en onderhoud verricht. Daarnaast is het meedenken over product- en procesontwikkeling/optimalisatie, het schrijven van werkinstructies en het overdragen van kennis aan collega's ook een belangrijk onderdeel van de functie. 

Over Primus Wafer Paper

Primus Wafer Paper is sinds 1916 producent van ouwel (beter bekend als "eetpapier") en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel in meer dan 40 landen verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om "marktleider" te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden (denk aan edible branding en bio-degradable packaging).

WAT JE GAAT DOEN

 • Mengen, koken en drogen van ingrediënten;
 • Machines ombouwen;
 • Beheersen en toepassen van alle benodigde kwaliteitsprocedures, inclusief voedselveiligheid/BRC/IFS;
 • Registreren van productie- en kwaliteitsgegevens;
 • Actief deelnemen aan verbeterteams en meedenken over product- en procesontwikkeling/optimalisatie;
 • Werkinstructies schrijven en kennis overdragen aan collega's.

 

JOUW PROFIEL

 • In bezit van MBO diploma (bij voorkeur Procestechniek of Levensmiddelentechnologie) of VAPRO B;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;
 • Je bent een zelfstarter met probleemoplossend vermogen en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: kwaliteits- en resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

WE BIEDEN

 • Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

ENTHOUSIAST?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Donny van Dam, Operations Manager, bereikbaar op 06-41649591. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Rijna Dokter, HR Manager.

 

LOCATIE

Oostzaan

Ben jij onze nieuwe Procesoperator?

REAGEER DAN SNEL!