QA/QESH Medewerker
0.5 FTE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste QA/ QESH medewerker.
De werkzaamheden van de QA/QESH medewerker hebben betrekking op het op een juiste manier in stand houden van het kwaliteitssysteem teneinde de voedselveiligheid van de producten te garanderen.

Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van procedures, de borging van de voedselveiligheid en klanteisen (specificaties) binnen het bedrijf en het up-to-date
houden en verbeteren van het kwaliteitssysteem.

Je rapporteert aan de algemeen directeur.

 

 

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is trots op dat de ouwelfabriek anno 1916 is ontstaan. ‘Primus’ levert traditioneel aan de bakkerij, koek, snoep en cakedecoratie-industrie en is daarmee uitgegroeid tot een internationale onderneming. Primus is wereldmarktleider op het gebied van dun en flexibel zetmeelpapier en exporteert naar ca 50 landen. Primus is toegewijd om dé voorkeurspartner van onze klanten te blijven en monitort continu het algehele proces om kwalitatieve producten te leveren met de beste service.

De afgelopen jaren heeft Primus Wafer Paper B.V. een uniek productieproces ontwikkeld. Door combinatie van zetmeelwetenschap, walsdroog- & chemische technologie-, biotechnologische-, en fysiologische kennis en inzichten, produceert Primus Wafer Paper B.V. hoogwaardig zetmeelpapier. De volgende stap is efficiëntere productie van hoogwaardige zetmeelpapier met verbeterde eigenschappen waardoor nieuwe innovatieve toepassingen tot de mogelijkheden gaan behoren. Denk hierbij aan intrede in de sector farmacie, land- en tuinbouw en de verpakkingsindustrie.

Primus Wafer Paper B.V. zit midden in een veranderproces van een productieorganisatie naar innovatie- & marktgerichte organisatie. Een uniek proces dat ze zichzelf opnieuw mag uitvinden en inrichten.

JOUW PROFIEL

 • Opleiding kwaliteitscoördinator en/of een afgeronde MBO opleiding in de richting Levensmiddelentechnologie en/of middelbaar veiligheidskundige opleiding;
 • Aantoonbare kennis en ervaring in soortgelijke functie en met BRC/IFS/FDA;
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en/of Engels);
 • Ervaring binnen de levensmiddelenindustrie is een pre;
 • Ervaring met machineveiligheid is een pre. 


VEREISTE COMPETENTIES

 • Kwaliteitsgericht;
 • Oplossingsgericht;
 • Analytisch;
 • Samenwerken;
 • Leervermogen;
 • Resultaatgericht;

 

ENTHOUSIAST?

Mail je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief & C.V. naar hr@primuswaferpaper.com,
t.a.v. Isabelle Buitenom (HR Manager).

Heb je vragen bel dan 075- 616 40 61 en vraag naar de HR afdeling of stuur een e-mail naar hr@primuswaferpaper.com

 

LOCATIE

Oostzaan

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE QA/QESH MEDEWERKER?

REAGEER DAN SNEL!