EN / DE

Sales Manager

In deze rol ben jij primair verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe verkooporders voor onze bestaande producten, wereldwijd. Je focus ligt op het binnenhalen van nieuwe klanten maar daarnaast ben je ook in contact met de bestaande key accounts om extra verkopen te realiseren. Je beheert je eigen opportunity pipeline en legt alle klant-specifieke afspraken nauwkeurig vast. Daarmee voorzie je de customer care afdeling van alle relevante informatie om orders 100% foutloos uit te kunnen leveren.

 

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van eetpapier en uitgegroeid tot internationale onderneming die wereldwijd haar producten verkoopt. Ons papier kun je op veel plekken in de supermarkt tegenkomen, we verkopen het op rol voor industriële producenten van nougat, fruitrepen, kokosmakronen maar ook als geschenkverpakking voor bijvoorbeeld petfood. Daarnaast is ons papier een uitstekende drager van inkt en is het in feite eetbaar fotopapier dat we, in allerlei vormen en kleuren, aan cake & decoratie klanten in zeker 52 landen uitleveren. En we hebben in-house een drukkerij die gespecialiseerd is in het drukken met eetbare inkt waarmee we klant specifieke labels maken voor branding van allerlei voedselproducten. Onze fabriek draait 24 uur per dag, onze producten zijn biologisch, kosher en binnenkort ook halal. Anno 2021 heeft Primus Wafer Paper een unieke positie in de markt omdat de wereld schreeuwt om echt duurzame verpakkingen en onze producten 100% afbreekbaar zijn na 1 regenbui. Om “markleider” te blijven spelen we hierop in en richten we ons op innovatie en diversificatie.

Wat je gaat doen

 • Aangaan en onderhouden van nieuwe klantencontacten; opvolgen van leads en cold calling met prospects
 • Realiseren van extra verkopen voor bestaande producten
 • Identificeren van trends en lange termijn kansen in de markt voor assortiment verbreding en artikel creatie
 • Bijhouden van bestanden met klantgegevens, beheren en uitbouwen van je eigen sales opportunity pipeline
 • Maken van bezoekafspraken, verwerken van bezoekverslagen;
 • Coördineren van nieuwe productaanvragen, samples, trials en het verzorgen van alle relevante zaken er om heen
 • Je bent bereid om te reizen (maximaal 25% van je werktijd) nationaal en internationaal om klanten te bezoeken of stand op tradeshow te bemannen.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Commercie, Accountmanagement of gelijkwaardig;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden. Nederlands en Engels in woord en geschrift is een must. Een andere vreemde taal is een pré;
 • Je hebt circa 3 jaar ervaring in een commerciële (binnendienst) functie;
 • Goede computervaardigheden (CRM systemen) zijn gewenst, specifiek AFAS is een pré;
 • Ervaring in de voedingsmiddelen is een pré;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: commercieel ingesteld, resultaatgericht, communicatief vaardig, extravert, initiatief nemend, creatief, sensitief, cijfermatig ingesteld, een flexibele instelling, je staat sterk in je schoenen en je bent ‘streetwise’.

We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mw. R. van der Meer op telefoonnummer 075-6164061.
Direct solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief, voorzien van motivatie en C.V. naar r.vandermeer@primuswaferpaper.com t.a.v. Mw. R. van der Meer.  

Locatie

Oostzaan

Ben jij onze nieuwe Junior Accountmanager?

REAGEER DAN SNEL!