MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E) (MBO OF HBO)
MEEWERKSTAGE

Volg jij een MBO studie in de richting van Media (digitaal) & Communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende Online Marketing & Communicatie stage? Kom dan stage lopen bij Primus Wafer Paper! We bieden een veelzijdige meewerk stage in de (online) wereld van Primus Wafer Paper, waarbij je in korte tijd veel kunt leren en ontwikkelen op het gebied van e-Business (webshop), e-mail marketing & sales en webanalyse. Daarnaast is er een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven.

Reageer snel

Ben jij onze nieuwe stagiair?

OVER PRIMUS WAFER PAPER

Primus Wafer Paper is sinds 1916 producent van ouwel (beter bekend als “eetpapier”) en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel in meer dan 40 landen verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om “markleider” te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden (denk aan edible branding en bio-degradable packaging).

Wat je gaat doen

  • Meewerken aan het opzetten van een Merk-strategie;
  • Verbeteren online communicatie (webshop en Primus Wafer Paper);
  • Communicatie van folders en portfolio;
  • (mede) in de markt zetten van nieuwe producten en initiatieven;
  • Communiceren met klanten via chat en telefoon;
  • Opzetten van een customer Service & Sales Handboek.                               

Jouw profiel

  • Je volgt een opleiding richting Marketing (digitaal) en Communicatie en/of Sales ;
  • Je beschikt over goede taal-en computervaardigheden;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage (MBO of HBO) ;
  • Belangrijke competenties waarover je beschikt: communicatief vaardig, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding. Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wouter Smits (Commercieel Directeur). Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Machteld Bakker, HR Manager a.i.. Telefoonnummer 075-6164061.

Je kunt reageren via de sollicitatiebutton of je kunt mailen naar HR@primuswaferpaper.com

Locatie

Oostzaan, goed bereikbaar met OV