Teamleider Inpak
(dagdienst)

Ben jij een ervaren leidinggevende in de voedingsmiddelenindustrie, word je enthousiast van het opstellen en realiseren van afdelingsdoelstellingen en pak je uitdagingen met beide handen aan? Kom dan werken bij Primus Wafer Paper! We bieden je een uitdagende functie binnen de productie, waarbij je verantwoordelijk bent voor een permanent veilige werkomgeving, voedselveiligheid en productkwaliteit. Daarnaast zorg je voor een optimale planning en personeelsbezetting, goede samenwerking met andere afdelingen en motiveer je medewerkers het beste uit de teams en zichzelf te halen.

Over Primus Wafer Paper

Primus Wafer Paper is sinds 1916 producent van ouwel (beter bekend als "eetpapier") en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel in meer dan 40 landen verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om "marktleider" te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden (denk aan edible branding en bio-degradable packaging. 

WAT JE GAAT DOEN

 • Leidinggeven aan ca. 20 medewerkers. Je rapporteert aan de Operations Manager;
 • Verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de afdelingsdoelstellingen;
 • Het doen van verbetervoorstellen en het implementeren ervan;
 • Uitvoeren van verzuimbeleid binnen de afdeling;
 • Voeren van functionerings- en evaluatiegesprekken.

JOUW PROFIEL

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen een productie (proces) omgeving;
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een grote pré;
 • Kennis van en ervaring met LEAN;
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt een constructief kritische werkhouding;
 • Belangrijke competenties waarover je beschikt: kwaliteits- en resultaatgericht, plannen en organiseren, samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

WE BIEDEN

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

 

ENTHOUSIAST?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Donny van Dam, Operations Manager, bereikbaar op 06-41649591. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Rijna Dokter, HR Manager.

 

LOCATIE

Oostzaan

Ben jij onze nieuwe Teamleider Bereiding?

REAGEER DAN SNEL!