EN / DE

Medewerker Technische Dienst (fulltime)

In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, het oplossen van storingen en de modificatie van de fabrieksinstallaties. Je voert preventieve onderhoudsinspecties en reparaties uit aan alle machines, installaties en randapparatuur in de productieafdelingen. Je verwisselt onderdelen en en stelt deze af. Je verhelpt mechanische en elektrotechnische storingen aan de bedrijfsinstallaties Je draagt zorg voor de eindcontroles op de werking van gerepareerde machines en komt met de juiste follow-up. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, instructie en controle van monteurs van buiten firma’s. Bij al je werkzaamheden pas je de regels rondom veilig en hygiënisch werken toe.

 

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is sinds 1916 producent van eetpapier en uitgegroeid tot internationale onderneming die wereldwijd haar producten verkoopt. Ons papier kun je op veel plekken in de supermarkt tegenkomen, we verkopen het op rol voor industriële producenten van nougat, fruitrepen, kokosmakronen maar ook als geschenkverpakking voor bijvoorbeeld petfood. Daarnaast is ons papier een uitstekende drager van inkt en is het in feite eetbaar fotopapier dat we, in allerlei vormen en kleuren, aan cake & decoratie klanten in zeker 52 landen uitleveren. En we hebben in-house een drukkerij die gespecialiseerd is in het drukken met eetbare inkt waarmee we klant specifieke labels maken voor branding van allerlei voedselproducten. Onze fabriek draait 24 uur per dag, onze producten zijn biologisch, kosher en binnenkort ook halal. Anno 2021 heeft Primus Wafer Paper een unieke positie in de markt omdat de wereld schreeuwt om echt duurzame verpakkingen en onze producten 100% afbreekbaar zijn na 1 regenbui. Om “markleider” te blijven spelen we hierop in en richten we ons op innovatie en diversificatie.

Jouw profiel

  • In bezit van een MBO diploma (bij voorkeur kennis op zowel Mechanisch- als Elektrotechnisch gebied);
  • Kennis van en ervaring met stoominstallaties en/of walsen en pneumatiek is een pré;
  • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;
  • Kennis van PLC besturingen en dataloggers is pré;
  • Goede Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kwaliteits- en resultaatgericht;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Zelfstarter met probleemoplossend vermogen;
  • Een flexibele instelling;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


We bieden

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de HR manager Isabelle Buitenom 075-6164061 of per email i.buitenom@primuswaferpaper.com

Direct solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief, voorzien van motivatie en C.V. naar i.buitenom@primuswaferpaper.com  t.a.v. Isabelle Buitenom.   

Ben jij onze nieuwe Junior Accountmanager?

REAGEER DAN SNEL!