Medewerker Technische Dienst

Ben jij een ervaren Medewerker Technische Dienst in de voedingsmiddelenindustrie, zie je het correctief en preventief uitvoeren van onderhoud als uitdaging en wil je actief een bijdrage leveren aan het uitwerken en doorvoeren van verbeteringen in het onderhoudsproces? Kom dan werken bij Primus Wafer Paper! We bieden je een uitdagende functie binnen de Technische Dienst, waar je verantwoordelijk bent voor het in optimale conditie houden van het machinepark, inspecties verricht op basis van onderhoudsplanning en gebruikte materialen en uren registreert en koppelt aan werkopdrachten.

Over Primus Wafer Paper

Primus Wafer Paper is sinds 1916 producent van ouwel (beter bekend als "eetpapier") en uitgegroeid tot een internationale onderneming die wereldwijd haar ouwel in meer dan 40 landen verkoopt. Primus Wafer Paper heeft tot nu toe een unieke positie in de markt. Om "marktleider" te blijven zal Primus Wafer Paper zich verder dienen te vernieuwen, ontwikkelen en groeien. Naast het door ontwikkelen van haar bestaande portfolio zal Primus Wafer Paper zich in de komende jaren richten op productontwikkeling, innovatie en diversificatie. Er zijn allerlei interessante mondiale trends. De markt is volop in beweging en ouwel is een product met steeds meer nieuwe mogelijkheden (denk aan edible branding en bio-degradable packaging).

WAT JE GAAT DOEN

  • Onderzoek naar en opheffen van storingen en uitvoeren van reparaties aan productiemachines en installaties;
  • Onderhoudsschema's maken en bijhouden;
  • Uitvoeren van storingswerkzaamheden (de)montage, vervangen en/of instellen van onderdelen met behulp van diverse (hand)gereedschappen;
  • Onderdeelgegevens/werkaanvragen vastleggen in het onderhoudssysteem.

JOUW PROFIEL

  • In bezit van MTS diploma (bij voorkeur kennis op zowel Mechanisch- als Elektrotechnisch gebied);
  • Kennis van en ervaring met stoominstallaties is een grote prĂ©;
  • Enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een zelfstarter met probleemoplossend vermogen en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Belangrijke competenties waarover je beschikt: kwaliteits- en resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

WE BIEDEN

Kiezen voor Primus Wafer Paper betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle onderneming. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

ENTHOUSIAST?

Voor meer informatie over deze functie en/of ben je geĂ¯nteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Rian Boerrigter, HR Adviseur.

LOCATIE

Oostzaan

Ben jij onze nieuwe Medewerker Technische Dienst?

Reageer dan snel!